Gigabit İnternet

Gigabit İnternet Ne Demek?

Telkotürk gigabit internet kullandınız mı? eğer hala abone olmadıysanız bence çok şey kaçırmışsınız demektir. Özellikle gigabit internet ile ilgili yapılan google aramalarında en üstte çıkan Telkotürk, internet hizmetleriyle ilgili kurduğu altyapı ile müthiş hizmet sunmaktadır.
Gigabit İnternet - Telkotürk
Gigabit İnternet - Telkotürk
Gigabit internet, megabite göre daha hızlıdır. Nedeni ise saniyede daha hızlı veri aktarmasıdır. Gigabit internet aynı zamanda megabit ve kilobite göre de daha hızlı veri aktarmaktadır. Telkotürk firmamızda gigabit kurumsal telkofiber ile tanışın!

Telkotürk Gigabit İnternet Ne Kadar?

1 Gigabit internet 1024 Mbps’e (yani yaklaşık 1000 Mbps) eşittir. Telkotürk ile hızlı internetin keyfini çıkarın.
Telkotürk Gigabit İnternet Ne Kadar?
Telkotürk Gigabit İnternet Ne Kadar? 
Aşağıdaki sorunların herhangi birini yaşıyorsanız Telkotürk ile hemen iletişime geçini.
İnternetiniz mi Yavaş?
Bulunduğunuz konumun internet alt yapısından memnun değil misiniz?
İnternet ile ilgili sorunlarınız geç mi çözülüyor?
Müşteri hizmetlerinden geri dönüş mü almıyorsunuz?
İnternet ile ilgili şikayetleriniz mi var?

O halde doğru adrestesiniz. Telkotürk kuruluş amacına uygun olarak, uzman ekip ve teknik donanımlı alt yapısıyla memnun kalacağınız hizmeti sunar. Gigabit geniş bant bağlantısı, saniyede 1 gigabit (Gbps), saniyede 1.000 megabit (Mbps) veya saniyede 1 milyon kilobit (Kbps) maksimum bağlantı hızı sunan bir internet hizmetidir.

Çok daha yüksek hızlarla, aşağıdaki gibi şeylerin üstesinden gelmek çocuk oyuncağıdır:
Video akışı
Video oyunları
Sürükleyici medya
Birden fazla kullanıcı
Veri yedekleme
Büyük dosya indirmeleri
Grup video konferans barındırma
Gigabit hızlı internet hizmeti yalnızca birkaç yıldır var ancak buna olan talep artıyor. Bu nedenle, ülke genelinde fiber optik bir yapıya sahip olmak için yatırım yapıyor ve şebekemizi genişletiyoruz. Birçok büyük şehir, büyüyen fiber optik ağlara sahiptir. Hatta bazı küçük şehirler ve kasabalar, gigabit hizmeti sağlamak için gereken yüksek hızlı boru hatlarına yatırım yaptı. Telkotürk, Türk Telekom ile gerçekleştirdiği arabağlantılar ile 300bin km üzerinde fiber ağı ile hızla müşterilerine ulaşıyor ve gigabit internet hizmetlerini uygun fiyatlar ile sunuyor.

Gigabit İnternet Nerelerde Var?

Şimdilerde İstanbul ve İzmir’de altyapısı bulunmaktadır. Telkoturk.net sayfasında altyapı sorgulama kısmında internet sizin bulunduğunuz konumda mevcut mu diye öğrenebilirsiniz. Hızlı, kolay, güvenli olarak limitsiz ve kotasız internet hizmetimiz ile hem hızlı hem uygun fiyatlı olan, 1 Gbys’ye kadar çıkan fiber internet hizmetlerimiz ile tüm Türkiye’de; eğer memnun kalmazsanız paranız koşulsuz iade olarak aktarılacaktır!
Gigabit İnternet Nerelerde Var? - İstanbul - Telkotürk
Gigabit İnternet Nerelerde Var? - İstanbul - Telkotürk
Kampanyalı ücretleri ile 100 Mbps’den 1000 Mbps’e kadar çıkan iş için internet paketlerimiz, ve yine kampanyalı ücretleri olan İşcall-ik 1.000, İşcall-ik 2.000, İşcall-ik 5.000, İşcall-ik 10.000 paketlerimiz Telkotürk.net web sitemizde mevcuttur.

Şirketiniz için Metro Ethernet!

Kalabalık bir ofisiniz varsa çalışanlar için fiber optik altyapısı mevcut olan, paketlerimizde birinde 50/50 Mbps hızı olan, ve birinde de 100/100 Mbps kadar hız olan Şirket için Metro Ethernet paketlerimize Telkoturk.net sitemizden başvurabilirsiniz. 
Şirketiniz için Metro Ethernet!
Şirketiniz için Metro Ethernet!
Fiber optik kablolar, kullanıcılara en iyi ağ hızlarını ve en yüksek bant genişliğini sağlayarak, büyük miktarda verinin ışık hızında iletilmesini sağlar. Evden çalışan kişiler için bu, dosya indirerek, işbirliği ve iş akışı platformlarını kullanarak ve video konferans yazılımı üzerinden toplantılara katılarak evlerinde ofisteki kadar verimli çalışabilecekleri anlamına gelir.

Bu son derece hızlı internet hizmetine sahip olmanın diğer avantajlarından bazıları şunlardır:

Birden fazla kullanıcı için destek

Ev interneti genellikle tüm aile tarafından iş, ev ödevi, oyun, Netflix veya Hulu gibi platformlarda video akışı, sosyal medyada gezinme ve çok daha fazlası için kullanılır. Bu talep seviyesiyle, birçok internet bağlantısı yükün altında yavaşlıyor. Gigabit internet ile ise yavaşlama veya servis sorunu yaşamadan hızlı internetin devamlılığı sağlanır.

Geliştirilmiş hizmet güvenilirliği

Gigabit internet hizmeti, genellikle bakır tellerden daha dayanıklı olan camdan yapılmış fiber optik kablolar kullandığından, geleneksel bağlantılardan daha fazla güvenilirlik sağlar. Bakır teller yaklaşık 25 libre basınca dayanabilirken, fiber optik bağlantılar 100 ila 200 libre basınca dayanabilir, bu da hasara ve hizmet kesintisine daha az eğilimli oldukları anlamına gelir

Gigabit İnternet Kaç Mbps?

Telkotürk`te, Gigabit Ethernet 10, 100, 1000 Mbsp’e kadar hızları vardır. Maksimum En fazla hızı 1000 Mbps’dir.
Gigabit İnternet Kaç Mbps? - Telkotürk
Gigabit İnternet Kaç Mbps? - Telkotürk
İnternet hizmeti almak istiyorsanız Telkotürk’ le irtibata geçebilirsiniz. Telkotürk web sayfasındaki iletişim numaralarından arayarak, konunun uzmanlarından bilgi alabilirsiniz.
Adres:
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL
Telefon: 0850 330 30 33

Magazin Analiz Aytaç Bilişim
Estetik Uzmanı

1 Yorumlar

  1. Gigabit internet, megabite göre daha hızlıdır. Nedeni ise saniyede daha hızlı veri aktarmasıdır. Gigabit internet aynı zamanda megabit ve kilobite göre de daha hızlı veri aktarmaktadır. Telkotürk firmamızda gigabit kurumsal telkofiber ile tanışın!

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski