Yerel SEO Çalışmaları Nasıl Yapılır?

 Yerel SEO Çalışmaları Nasıl Yapılır?

Yerel SEO Çalışmaları Nasıl Yapılır?
Yerel SEO Çalışmaları Nasıl Yapılır?

Yerel Seo Nedir, Nasıl Yapılır?

Yerel seo çalışması bir diğer ismi ile bölgesel seo ve aynı zamanda local seo olarak bilinmektedir. Bu çalışma sayesinde listelemeler bölgesel bir şekilde yapılır ve arama motorlarında ise bazı anahtar kelimeler ile zirveye çıkmanız mümkündür.

Kullanıcılar hizmet almak istiyorlarsa; arama motorlarından  arama yaptıklarında, ilk olarak karşılarına çıkan kendi bölgelerine ait olan işletmelerdir. Bu sebepten dolayı da site içi seo ve aynı zamanda yerel seo yaparken çok dikkatli olunması ve ayarlarının da eksik olmaması gerekmektedir

Bölgesel Seo
Bölgesel Seo

Bölgesel Seo

Yerel seonun işletme açısından çok fazla yararı bulunmaktadır. Yerel seo sayesinde küçük işletmeler bile büyük işletmeler ile rakip halinde olmaktadır. Eğer yerel seo yaptırmak istiyorsanız diğer büyük veya küçük olan işletmelerin her zaman önüne geçmeyi başarırsınız. Yerel seo mutlaka profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Bölgesel hedefleme ler kapsamında yapılan birkaç çalışmadır.  Bu çalışmaların içerisinde anahtar kelime ve aynı zamanda hedef kitle analizi de bulunmaktadır.

Başlık Belirleme
Başlık Belirleme

1-) Başlık Etiketinin Konuma Dayalı Olması Gerekir

Başlık etiketini doğru tercih ederek google botları sizi arama motorlarında ilk sıraya çıkarabilir. Başlık etiketi doğrultusunda mutlaka konum  bilgisini bulundurmanız gerekmektedir. Böylelikle insanlar konum odaklı araştırma yaptıklarında sizi göreceklerdir

2-)Url Düzenlemeleri

Seo çalışmaları kapsamında URL yapısı da büyük önem taşımaktadır. Peki, bir web sayfasının URL si nasıl olmalıdır. Bir web sayfasının URLl’si ana anahtar sözcüğü olan etkili ve aynı zamanda kısa bir şekilde olmalıdır. Yerel ifadeleri URL’de kullandığınız takdirde sayfanız daha fazla oranda ziyaret çekmektedir.

TeknoMina Bilişim İletişim

Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıda linki verilen Teknomina Bilişim firmasınını internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://teknomina.com/index.php/2022/01/27/yerel-seo-calismalari-nasil-yapilir/

 TeknoMina Bilişim TeknoMina Bilişim

Magazin Analiz Aytaç Bilişim Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski