E-Ticaret Sitesi SEO Fiyatları

E-Ticaret Sitesi SEO Fiyatları Nasıl Belirlenir?

SEO firmaları, müşteri taleplerine göre e-ticaret sitesi SEO fiyatları ile ilgili farklı fiyat politikası belirleyebiliyorlar. Aslında doğal olan bu fiyat belirleme politikası sonucunda müşteriler de bütçelerine göre SEO hizmeti alabiliyor. Kurumsal olan ve tek fiyat politikası belirleyen SEO firmaları olduğu gibi, web sitesinin genel durumuna göre de fiyat veren firmalar vardır.
E-Ticaret Sitesi SEO Fiyatları
TeknoMina Bilişim ve yazılım hizmetleri firması da fiyat politikasını müşterinin taleplerine göre belirler. Yeni yapılan bir site için, e-ticaret sitesi SEO fiyatları paket fiyatlara dahil edilebilir. Böylece web yalızım firması toplu hizmet verdiği bir siteden SEO fiyatları noktasında müşteri lehine bir politika izleyebilir. İki tarafın da memnun kalacağı anlaşmalar sonucunda sözleşmeler imzalanır.
E-Ticaret Siteleri İçin SEO Nasıl Yapılır?
E-Ticaret Siteleri İçin SEO Nasıl Yapılır?

E-Ticaret Siteleri İçin SEO Nasıl Yapılır?

Kurumsal siteye göre çok daha zor bir süreçtir. Haliyle fiyatları da biraz daha yüksektir.
E- Ticaret SEO Neden Önemlidir?
E- Ticaret SEO Neden Önemlidir?
TeknoMina Bilişim firması olarak E-ticaret sitelerine yaptığımız SEO çalışmaları ile ilgili kısaca bilgi vermek istiyoruz.
Ürün resimleri tema ölçülerine göre boyutlandırılır ve SEO uyumlu isimlendirilir.
Ürünlerin farklı açılardan çekilmiş resimleri ayrı ayrı isimlendirilir.
Ürünler bilgileri E-ticaret sitesine eksiksiz olarak girilir.
E-ticaret kapsamında kabul edilen web sitelerinde, ürünlere ait bütün detaylar yer alır.
Her ürün için kategori ve etiketler belirlenir. Belirlenen her bir kategori ve etiketin açıklaması sitede yer alır. Görseller eklenir.
Ürüne ait açıklama kısaca eklenir.
Her bir ürünün; ürün kodu, stok adedi, ürün fiyatları bilgileri tek tek web sitesine yazılır.
Ürünlerin tamamı için reyting puanları verilir, yorumlar eklenir.
Kategorisi belli olmayan ürün web sitesine eklenmez.
Bu maddeleri artırabiliriz ama genel çerçeve bu şekildedir. Yukarıdaki bilgilerden herhangi biri eksik olursa arama motorları veri tabanlarına kaydettikten sonra, aylık raporlara yansır. Bu da sitenizi yavaşlatır ve E-ticaret sitesi SEO zorlaşır.

E- Ticaret SEO Neden Önemlidir?

E- Ticaret SEO Neden Önemlidir?
E- Ticaret SEO Neden Önemlidir?
Sanal pazarların (n11, Trendyol, amazon, hepsiburada vb.) gücü ortadayken, E-ticaret siteniz 1. Sayfada yer almıyorsa satış yapma ihtimaliniz çok azdır.Dolayısıyla SEO yapacak firmanın, müşterinin verdiği anahtar kelimeleri 1. sayfaya taşımaktan başka şansı yoktur. Türkiye`nin en iyi SEO ekibine sahip olmanız ve işini nasıl yapacağını bilen firmalarla çalışmalısınız. TeknoMina Bilişim SEO Ekibi, yaptığı E-ticaret SEO çalışmalarında 1. Sayfa garantisi vermiştir ve anahtar kelimeleri 1. sayfaya taşımayı başarmıştır. E-Ticaret Sitesi Yapan Firmalar

E-Ticaret SEO Çalışmalarında Kısacası Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?

E-ticaret SEO çalışmaları yapılan sitelerde göze çarpan en büyük eksiklik, blog sayfalarının olmamasıdır. Bazı sitelerde her bir ürün için bir sayfa açılmış. Bu hem siteye zarar veriyor hem de SEO çalışmalarını aksatıyor.
E-Ticaret SEO Çalışmalarında Kısacası Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?
E-Ticaret SEO Çalışmalarında Kısacası Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?
Teknomina Bilişim olarak, E-ticaret SEO çalışmalarında aşağıdaki metotları uyguluyoruz;
Mevcut siteye SEO analizi raporu çıkarıyoruz.
Ürünlerin eksik bilgilerini tamamlıyor, görsellerini kontrol ediyoruz.
Gereksiz sayfaları taslağa alıyoruz.
Site genel ayarlarındaki bütün bilgileri SEO uyumlu olarak revize ediyoruz.
Arama motorları veri tabanlarından aldığımız rapor doğrultusunda kırık linkleri düzeltiyoruz.
Bir BLOG sayfasını açıyoruz.
Müşterilerin verdiği anahtar kelimelere uygun SEO uyumlu makaleler yazıyoruz. Görsel ekliyoruz.
Site içi ürün tanıtımını, blog sayfasında konu açarak yapıyoruz.
Köklü domaini ve güncel backlinki olan sitelerde ürünlerin tanıtımını yapıyoruz.
Müşteri ile birlikte belirlenen süre sonucunda ilgili anahtar kelimeleri 1. Sayfaya taşıyacak çalışmaları yapıyoruz. E-ticaret SEO çalışmalarını yaptığımız web sitelerinde bu şekilde sonuç alıyoruz.

1. Sayfa SEO Garanti Midir?

Teknomina Bilişim SEO Ekibi olarak 1. Sayfa garantisi veriyoruz. 1. Sıra için de gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Verilen süre sonucunda bütün anahtar kelimeleri sıralamaya sokuyoruz.
1. Sayfa SEO Garanti Midir?
1. Sayfa SEO Garanti Midir?

E-Ticaret SEO Anahtar Kelimeler

E-ticaret sitelerindeki bütün ürünlere SEO çalışması yapmak mümkün değildir. Müşterilerimizden, en çok satış yaptıkları anahtar kelimeleri seçmelerini tavsiye ediyoruz. Verilen anahtar kelimelerin kesinlikle değiştirilmemesi çok önemlidir. Ve müşterilerin taleplerine göre seçilmesi, 3-5 kelimeden oluşacak şekilde verilmesi gerekir. İşletmenin faaliyet alanını kapsayacak kelimelerin seçilmesinde fayda vardır.
E-Ticaret SEO Anahtar Kelimeler
E-Ticaret SEO Anahtar Kelimeler
Ziyaretçiler web sitesini ziyaret ederken, ihtiyacı olan ürünlere bakıyorlar. Burada önemli olan, müşterileri web sitesine yönlendirebilmektir. Bütün algoritmaları düşünerek yazdığımız makalelerde, anahtar kelimeleri gerekli yerlerde ve yeterli sayıda kullanarak web sitenizi sıralamaya sokuyoruz.

E-Ticaret SEO Hizmeti

E-ticaret sitelerine SEO hizmeti vermek, kurumsal sitelere göre biraz daha vakit alır. Arama motorları veri tabanları, 3-4.5 ay süre zarfında ürünlerinizin kaydını tamamlar ve tanımlamalarını yapar. Dolayısıyla E-ticaret SEO hizmeti almak isteyen firmaların sabırlı olması gerekiyor. Teknomina Bilişim SEO Ekibimiz, yeni açılmış bir E-ticaret sitesine SEO hizmeti vereceğimiz süreyi 12-14 ay olarak belirliyoruz.
E-Ticaret SEO Hizmeti
E-Ticaret SEO Hizmeti
E-ticaret sitesinin alan derecesini artırmak, backlink desteği zaman alır. Bütün çalışmaları kısa sürede yapabilirsiniz ancak siteniz engellenir. Süreyi arama motorlarına göre belirliyoruz.

En İyi E-Ticaret SEO Firmaları

İstanbul`un en iyi e-ticaret SEO firmasını öğrenmek ister misiniz? TeknoMina bilişim firmamızın SEO ekibi ile tanışmalısınız. Türkiye `nin en iyi SEO uzmanlarıyla çalışıyoruz. aldığımız e-ticaret SEO işlerini belirlenen sürede sıralamaya sokuyoruz.
İçerik uzmanlarımızın yazdığı SEO uyumlu makaleler,
Grafik tasarım ekibimizin sitenize uygun görselleri,
SEO uzmanlarımızın yapacağı çalışmalar…
İşte bu
sürecin sonunda siteniz 1. sayfadır demektir. Bizimle çalışmak isterseniz daha fazla vakit kaybetmeyiniz.
En İyi E-Ticaret SEO Firmaları
En İyi E-Ticaret SEO Firmaları

Teknomina Bilişim İletişim

E-Ticaret sitesi SEO fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek SEO uzmanlarımızdan konuyla ilgili merak ettiğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.

Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com

Magazin Analiz Aytaç Bilişim Estetik Uzmanı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski